FB Pixel

Ring til os på 70 250 290 og få et GRATIS tageftersyn​​

FLISERENS – Odense – Esbjrerg

Algebehandling af fliser

Alger og mos trives rigtig godt i det danske klima. Det gør det næsten umuligt at holde dine fliser rene og frie for alger og mos.

Hvis du i tide begynder at vedligeholde fliserne, så undgår du sidenhen at skulle rense dem med højtryk. 

Effekten ses meget individuelt fra emne til emne. Der kan gå lidt tid, før man kan se det fulde resultat, da det er nedbøren, som med tiden vasker de døde alger væk fra overfladen. Det forhindrer samtidig også nye mos- og alge-bevoksninger i fremtiden. Vi tilbyder virkningsgaranti på vores fliserens og i de fleste tilfælde garanti for 100 % mos- og algefrihed inden for de første 12 måneder.​

Få helt rene fliser med fliserens

Er fliserne af ældre dato og hårdere angrebet af mos og alger, eller ønsker du 100 % rene fliser med det samme, bør du vælge en fliserensning.

Med professionelt renseudstyr og teknik er det muligt at rense fliserne helt rene med det samme, så det fulde resultat kan nydes, når vi er kørt.

Efter en fliserens bliver fliserne behandlet med Neutralon, som forhindrer nye dannelser af mos og alger i op til 12 måneder. Med vores fliserens fremstår fliserne fuldstændig, som da de blev lagt, og selv genstridig flisepest vil være fjernet.

​Efterbehandling

Efter afrensningen og Neutralon-behandlingen er det efter aftale muligt at bestille nyt fugesand. Der er mange forskellige typer og farver, og efter de forudgående behandlinger fejer vi det ønskede fugesand ned i fugerne.

Nu er dine fliser ikke blot fuldstændigt rene og klare til at modstå det danske klima. Nu ligner det også, at de lige er blevet lagt.

Vi anbefaler stenmel, da dette pakker fugerne mere tætte og på den måde sikrer, at der ikke let danner sig nyt mos og algebevoksning efter vores fliserens.

​Imprægnering – op til 10 års garanti

En imprægnering sikrer, at fliserne bliver langt mere modstandsdygtig mod mos og alger og på den måde har meget sværere ved at hæfte på overfladen. Inden vi i fællesskab vælger imprægnering til fliserne efter fliserens, er det nødvendigt at vurdere, hvad der skal imprægneres mod, og om det også skal beskytte mod olie eller lignende.
Her står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Kontakt os hør mere om vores fliserens

Ring til os på telefon 70 250 290 eller send en mail til info@algefjerner.dk for at høre mere om dine muligheder for fliserens hos os.

Bliv ringet op af en ekspert

- og få et uforpligtende tilbud på, hvordan dit tag kan blive som nyt!

Ring op