FB Pixel

Ring til os på 70 250 290 og få et GRATIS tageftersyn​​

TAGMALING

Vi har i mere end 30 år ikke beskæftiget os med andet end renovering og vedligeholdelse af tage og facader.

Vi lægger vægt på godt håndværk, hvor kvalitet og pris hænger sammen.

Hvorfor bør du male dit tag….?

N

Det skåner miljøet

N

Ca. 75% besparelse i forhold til et nyt tag

N

Forlænger levetiden på et gammelt tag med 15-20 år

N

Små revner og sprækker tætnes

N

Det er nemt at ændre husets udseende

N

Mulighed for individuelt farvevalg

N

Hurtig arbejdsgang i forhold til lægning af nyt tag (1-2 dage)

N

Et godt vedligeholdt tag bevarer husets markedsværdi

Algefjerner er en professionel virksomhed med fokus på renovering og vedligeholdelse af tage. Vores passion er at skabe et grønnere miljø med fokus på kvalitetshåndværk til tiden.

Ved at vedligeholde dit tag er du med til at skåne miljøet for ny-produktion af tunge byggematerialer som betontagsten. Samlet set står betonindustrien for mere CO2- udledning end fly og tog industrien tilsammen. Det økonomiske og kosmiske er blot en sidegevinst, som du kan nyde godt af hver dag.

Vi har en særlig stor ekspertise inden for tagmaling. Alle tage bliver derfor malet 3 gange med en desinficering mellem afrensningen og malingen. Vi bruger udelukkende kvalitetsprodukter, erfarne håndværkere og miljøgodkendt udstyr. Alle tage bliver malet med Nano-Perleeffekt med 10 års garanti. Og vi er ikke tilfredse, før du er.

En tagrensning kan være en stor beslutning og er ikke nogen billig investering. Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg fra første besøg til opgaven er afsluttet.

Miljørigtig tagmaling

Hos Algefjerner tager vi miljøet alvorligt. Vi opsamler al overskydende kemikalie fra desinficering og algebehandling. Vi genbruger som den eneste virksomhed hele den mængde vand, som vi anvender i forbindelse tagrensningen. For eksempel holder vi os på et forbrug på 800 – 1.000 liter vand ved en normal tag-opgave med et areal på 100 – 500 m2, hvor der typisk vil blive anvendt mellem 2.000 og 10.000 liter rent drikkevand.

For at fremtidssikre dit tag – nyt eller malet – anbefaler vi, at du tilmelder dig vores serviceaftale ’Grønfri’, hvor vi vedligeholder dit tag en gang om året – helt uden binding. På den måde forlænger du tagets levetid og undgår, at der dannes ny algevækst.

Kort fortalt så behøver du ikke bekymre dig – vi gir dit tag en længere levetid…

Vi tilbyder gratis tag-tjek!

Kontakt os hør mere om vores tagmaling

Ønsker du at høre mere om vores tagmaling, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få malet dit tag, så hører vi meget gerne fra dig. Ring til os på telefon 70 250 290 eller send en mail til info@algefjerner.dk for at høre mere om dine muligheder for tagmaling hos os.

Bliv ringet op af en ekspert

- og få et uforpligtende tilbud på, hvordan dit tag kan blive som nyt!

Ring op